• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 18. oktober 2019, Kl. 16:30 til kl. 17:15

Lasse Toft Eriksen, Esbjerg, spiller bl.a. værker af Clara Schumann, Jean-Philippe Rameau og Lasse Toft Eriksen.

Lasse Toft Eriksen sang som barn i Christianskirkens Drengekor i Fredericia og fik der grundlagt sin store interesse for musik. Han har studeret komposition, korledelse og orgel på konservatoriet og har altid forsøgt at opsøge og afprøve nye veje inden for den klassiske musik. Det har ført til mange spændende oplevelser; bl.a. som dirigent for Aarhus Bachorkester, som rollen som komponisten Rossini i en operaopsætning af ”Barberen i Sevilla”, som komponist af både større og mindre værker, som redaktør på en lang række kirkemusikalske nodeudgivelser og som underviser på konservatoriet i Esbjerg. Til daglig er han organist i Treenighedskirken, Esbjerg, og redaktør på nodeforlaget ”Forlaget Mixtur”.