Kontakt uforpligtende kirke- og kulturmedarbejderen, der er frivilligkoordinator, og sammen kan I finde ud af hvilke arbejdsgrene der er. Måske finder I et sted, hvor du kan bringe glæde, bruge dine evner og lære noget nyt. I nogle arbejdgrene bliver du først føl og/eller har en prøvetid både for din og kirkens skyld. Andre steder kan du blive kastet ud i opgaver straks. Endnu andre steder er der venteliste for at blive frivillig. I nogle arbejdsgrene kræver det en robusthed og måske bestemte kompetencer. Andre steder er forventningerne mere rummelige. Det taler vi helt åbent om i den uforpligtende samtale.

Se frivilligfolderen herunder og tag måske også testen på, hvilke frivillig-type du er. Det er lidt sjovt at vide.

At være frivillig er win-win: både du og kirken får glæde af hinanden.

Vi laver børneattest på de arbejdsgrene, der har med børn at gøre.